Grup Hepsi Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Grup Hepsi Fan

En Güzel En Büyük Grup Hepsi Fan Clup

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Cemre Kemer Kenan Doğulu

YazarMesaj
Misafir
Misafir

Cemre Kemer Kenan Doğulu Empty
MesajKonu: Cemre Kemer Kenan Doğulu   Cemre Kemer Kenan Doğulu EmptyC.tesi Tem. 19, 2008 12:35 pm

Aylardır gündeme düşen Hepsi Grubunun güzel üyelerinden Cemre KEMER Kenan DOĞULU ilişkisi sonuçlandı.Geçtiğimiz günlerde Kenan Doğulu Cemre Kemer'i Ela Gözyumruk ile aldattı.Buna çok sinirlenen Cemre K. "Onu artık takmıyorum.O insanların duygularıyla oynayan biri.Onun hayranlarını da anlamıyorum.Böyle duygusuz insanla dolaştığıma hala inanamıyorum" sözlerini söylemişti.Kenan D. buna sonunda bir yanıt verdi.Bu yanıtlar gündeme bomba atacak."İnsanlar biraz terbiyesiz ve kıskanç olabiliyorlar.Aşırısı karşısındaki kişiyi kendisinden bıktırıyor.O da kıskanç bir bayan.Bende onu aldırmıyorum zaten.Bu konuyla ilgili daha fazla soru istemiyorum.Olmuş bitmiş bir olay.İyi aksamlar." diyerek cevabını verdi.Şimdi Cemre K. yanıtını bekliyoruz.

2-Geçtiğimiz günler Kenana Doğulu ve Cemre Kemer kavgası devam ederken sok açıklama ortaya çıktı.Kenan Doğulunun bomba açıklamaları."Onun sizi unuttuğundan emin misiniz dediniz nasıl emin olmayabilirim.Kardesimler takılıyor onlar.Daha ne diyebilirim?"sözleri ortalığı alevlendirmeye basladı.

Cemre Kemer Kenan Doğulu
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» cemre nin en gzel yeri
» cemre nin neyi olmak isterdiniz